FORMULARI D'INSCRIPCIÓ CURS DE PERFECCIONAMENT

2024 -  2025

Atención: Los campos marcados con * son obligatorios.


ANNEX 1


Les seves dades personals aquí indicades, s'incorporessin en el fitxer automatitzat de MULTIFOTOS únicament per a la gestió d'aquesta inscripció.

 

Els cursos tenen un nombre de places limitades, adjudicant-se aquestes places en rigorós ordre en què es tingui constància de l'Abonament de la Inscripció a aquest Curs (si es realitza per Transferència Bancària, pot trigar dos o tres dies a rebre la confirmació).

 

La confirmació de la participació al curs la rebrà per e-mail, després d'haver enviat el formulari d'inscripció i efectuat el pagament del taller (rebràs un correu amb les dades bancàries per a efectuar el pagament.)

 

Els cursos de formació s'organitzen amb un mínim de cinc (3) participants, MULTIFOTOS es reserva el dret a ajornar/suspendre qualsevol dels cursos organitzats en el cas que el numero de participants inscrits no arribi al mínim establert. En aquest supòsit, s'informarà el sol·licitant, a tot tardar, cinc(5) dies hàbils abans del començament del curs. Si MULTIFOTOS suspèn/plaça el curs de manera unilateral, el Sol·licitant tindrà dret a la devolució de l'import abonat a MULTIFOTOS per aquest.

 

En el supòsit que el Sol·licitant decidís anul·lar la seva participació en el curs de formació, perdrà la totalitat de l'import abonat a MULTIFOTOS per aquest. MULTIFOTOS es compromet, no obstant això, a facilitar l'assistència del Sol·licitant al mateix curs en una convocatòria posterior, sense càrrec algun addicional.

 

La cura i manteniment del material fotogràfic i/o accessoris dels alumnes, és obligació d'aquests. Per tant, s'exclou de qualsevol responsabilitat a MULTIFOTOS.

  Taller/Escola de fotografia

  C/Pere Alsius i Torent, 268B - Banyoles
   T 663 90 44 67 
   info@multifotos.org