L'escola de fotografia MultiFotos està pensada com una Escola-Taller on s'aprèn treballant i investigant al voltant de la imatge i del llenguatge visual.

 

Els cursos estan dirigits tant a persones que mai han tocat una cambra com aquells que volen dedicar-se a la fotografia professionalment o desenvolupar projectes artístics.

 

L'escola va ser creada en 2007 pel fotògraf Frederic Lebail, compta amb diversos professionals de la fotografia i altres disciplines amb qui es desenvolupa la creativitat i es fomenta la fotografia d'autor i els treballs personals dels alumnes.

 

El projecte pedagògic posa especial èmfasi en la pràctica, realitzant col·laboracions amb entitats, treballant sempre amb grups reduïts i material pedagògic creat per la mateixa escola. La formació s'estructura en 3 eixos:

 

1. Tècnica de camèra: "El maneig de la tècnica ha de ser la base fonamental, l'estudiem com un llenguatge expressiu, no com a regles tancades que solament s'apliquen."

 

2. Processos de Postproducció: "La postproducció li dona estil, qualitat superior, força i bellesa al nostre treball."

 

3. Art Fotogràfic: "Educar la mirada, incrementar la cultura visual i la capacitat d'anàlisi d'una obra ens permet entre moltes altres coses posseir i entendre un llenguatge"

  Taller/Escola de fotografia

  C/Pere Alsius i Torent, 268B - Banyoles
   T 663 90 44 67 
   info@multifotos.org