AVANÇAT I

Inscripcions curs 2024-2025 a partir del 3 de juny

 

©Frederic Lebail
©Frederic Lebail

 

GRUP
DIA I HORA
HORES
PREU
DATES

TARDES

Dimarts*

18:30h a 20:30h

80

186€/trimestre o

65€/mes

28 de setembre al 20 de juny

MATINS

Dimecres

80

186€/trimestre o

65€/mes

   27 de setembre al 19 de juny

*Durant l'any, tenim 3 dissabtes reservats per a workshops. Els dies que realitzem pràctiques acabarem la classe a les 21h00 (tardes), 13h00(matins)
 

DESCRIPCIÓ DEL CURS

Aquest curs avançat pretén afinar les vostres competències, descobrir el vostre estil personal i elevar la vostra expressió artística. Aquestes classes no cobreixen només les teories i tècniques avançades tant de maneig de càmera, com de retoc fotogràfic, sinó també la història de la fotografia, l'impacte i la idoneïtat del fotoperiodisme, la fotografia contemporània i les formes variades d'art en fotografia. El curs inclou presentacions per a exposar-vos a un ventall d'estils i de temes amb l'anàlisi de l'estètica, el treball sobre conceptes entre altres.

 

REQUISITS

 

Els participants han de tenir un bon control de la seva cambra, o haver completat el curs anual d'iniciació a la fotografia.

 

COM?

Aprendreu com ser coherent en el vostre enfocament i com desenvolupar el vostre propi estil fotogràfic a través d'exercicis pràctics, projectes artístics i el coneixement dels treballs de grans autors, l'edició i el retoc avançat de les imatges amb Photoshop, l'ús del flaix i flaix fora de càmera, la il·luminació d'estudi, el concepte i la narrativa en fotografia entre altres.

 

Cada setmana se us donaran exercicis pràctics que seran analitzats i comentats permetent beneficiar a cada alumne d'un seguiment personalitzat.

 

Durant la formació els alumnes acomplireu diversos projectes personals i de grup. 

 

 

 

 

PROFESOR

Frederic Lebail

   Taller/Escola de fotografia

  C/Pere Alsius i Torent, 268B - Banyoles
   T 663 90 44 67 
   info@multifotos.org