PROCÉS ANALÒGIC EN BLANCO I NEGRE (1)

EL REVELAT DE NEGATIU I ESCÀNER DE LA PEL·LÍCULA

MATRÍCULA TANCADA

DESCRIPCIÓ DEL CURS

• En ell aprendràs a revelar els teus negatius i escanejar-los en alta resolució. Aquest procés hibrido molt utilitzat avui dia permet gaudir dels avantatges de la fotografia analògica (gra, profunditat) i la comoditat de la fotografia digital (procés de positiu més senzill i menys costós).

 

• El procés del revelat del negatiu es pot realitzar fàcilment a casa, no es necessita molt material ni molt espai.

 

 

 

COM SÓN LES CLASSES?

• El Taller de revelat i escanejat de negatiu és eminentment pràctic. Començarem el taller amb cambres en mà, sortirem a fotografiar/ L'exposició en fotografia analògica: El mesurament de la llum i l'ús del fotòmetre.

A continuació, revelarem els nostres negatius / Revelats format 35mm i mig format, El revelat de la pel·lícula: Principis bàsics per a obtenir un negatiu tècnicament òptim.• - procés de revelat del negatiu en blanc i negre
Diferents tipus de pel·lícules i les seves característiques - Els reveladors, com triar
•   El procés d'escanejat de negatius.
Escanejar amb escaner Epson i silver fast .
• Com digitalitzar els seus negatius amb la càmera fotogràfica.

 

MATERIAL

• Una càmera rèflex analògica 35mm o mig format

• Productes de revelat per el negatiu (revelador/ fixador / weting agent) proporcionat per la escola: Cost per alumnes: 19 euros

 

• Els alumnes portaran les seves pel·lícules (Ilford Delta 100 professional de 24 fotos). L'escola proporciona els líquids de revelats per a paper. Us passarem tota la informació sobre els punts de venda per a comprar pel·lícules.

 

NOMBRE D'ALUMNES

 

El màxim d'alumnes per a aquest curs és de 5 persones

 

DATES

Dilluns   10/07  de 18h00  a 21h00
Dimarts  11/07  de 18h00  a 21h00
Dijous    13/07 de 18h00  a 21h00
Dilluns   17/07 
de 18h00  a 21h00

 

PREU

120 euros +19 euros de material de revelado

 

 PROFESSOR

 Frederic Lebail

 

Frederic Lebail va estudiar Art du Spectacle, branca de Fotografia, en la Facultat d'Art, Universitat Lió II (Lió, França) i es va especialitzar en tècniques fotogràfiques de revelat en la Photograf School of Camden Town (Londres). Desenvolupament en la docència, durant uns anys com a docent a l'Escola Municipal d’Art de Girona i en el seu propi Taller/escola.

Des de 1998, treballa com a freelance per a diferents marques i institucions, tal com la ciutat de Lió, Seb, Editor Hòlding Combier, Ministeri d'Agricultura i Pesca, i amb diverses agències de publicitat a Lió, Madrid i Barcelona. Combina aquestes activitats amb la docència i els seus treballs personals. En 2009 crea el Taller/Escola de fotografia multifotos. Des de la seva fundació s'encarrega de la direcció. A realitzat diverses exposicions, a França i Espanya. En 2022 crea l'estudi de impressió giclée La Impressió Fine Art.

  Taller/Escola de fotografia

  C/Pere Alsius i Torent, 268B - Banyoles
   T 663 90 44 67 
   info@multifotos.org