TALLER DE CIANOTIPIA

Curs Online

19 i 26 de març

©Anna Atkins
©Anna Atkins

  

PRESENTACIÓ 

Durant els primers anys de la història de la fotografia van aparèixer molts processos fotogràfics, un d'ells va ser la Cianotipia, anomenada així pel singular color cian que dóna. En aquest curs aprendrem la tècnica i teoria d'aquest procés, que ens ofereix moltes possibilitats creatives! 

 

 100% ONLINE

  • Aquest curs es realitzarà mitjançant la combinació de classes prèviament gravades, oferint així la possibilitat de parar o tornar a visualitzar alguns continguts.  I es complementarà amb el format videoconferència, per tal de poder aclarir dubtes i compartir l’experiència amb els participants.
  • 2h de curs prèviament gravat  i 3h de videoconferència per comentar i compartir resultats i processos. 

PROGRAMA

1. Història i teoria. 

2. Material

3. El negatiu digital

4. Les dilucions

5. La fórmula

6. L’emulsió

7. L’exposició

8. El revelat

9. Suports i acabats

 

PLACES

15

 

DATES

19 i 26 de març

Els divendres de 18h a 20h

 

PREU

38€ (34€ reducción por los alumnos inscritos en un curso anual, antiguos alumnos y miembros de asociaciones fotográficas)

 

PROFESSORA

Helena Mayans

   

Helena Aguilar Mayans és una fotògrafa que treballa en l'àmbit de la fotografia artística i experimental. És llicenciada en Belles Arts i màster de formació al professorat per la Universitat de Barcelona. Compta també amb un MOOC de la universitat d'Edimburg sobre fotografia victoriana i té varis cursos sobre processos fotogràfics antics i fotografia d'autor.

 

Actualment treballa bàsicament en processos analògics i experimentals. Sent la fotografia com quelcom màgic, alquímic, … li encanta perdre's pels boscos i endinsar-se a llocs abandonats, les seves fotografies són una porta a altres realitats. La seva obra ha estat exposada i publicada en vàries revistes nacionals i internacionals.

http://www.helenaaguilarmayans.com/

 

 

  Taller/Escuela de fotografía
   T 663 90 44 67 
   info@multifotos.org