CURS DE FOTO-LLIBRE

Amb Helena Mayans

Curs Presencial 

Del 19 d'octubre al 02 de novembre

©Helena Mayans
©Helena Mayans

PRESENTACIÓ

Aquest taller està pensat per materialitzar un projecte fotogràfic sobre un suport que tingui a veure en el format llibre, veurem com fer-ho des del format més tradicional a maneres més artístiques. Farem un procés de selecció d’imatges i valorarem quines narracions s’estableixen en posar una imatge al costat d’una altra. D’aquesta manera descobrirem quin format és més adient per cada projecte i com el podem potenciar quan el passem a un format físic.

 

 

PROGRAMA

El taller es dividirà en 5 sessions de 2 hores cadascuna, excepte un dia que serà de 3h, durant aquestes sessions anirem veient el procés de creació d’un llibre sigui físic o digital, què és més adient per a cada projecte i quins punts hem de tenir en compte quan passem imatges en aquest format.

Aquest taller està dirigit a persones que ja tinguin un projecte acabat, o un volum important d’imatges, i que  busquin una manera de passar-lo en un format més editorial.

 

Dia 1

Breu introducció sobre el taller, visionat i posada en comú dels projectes dels alumnes. Començarem a fer-nos preguntes sobre com ho podem passar a format físic.

 

Dia 2

Selecció final del contingut que haurà d’anar al llibre, valoració de formats. Procés de maqueta.

 

Dia 3 (sessió de 3h)

Enquadernació japonesa i llibre acordió. Altres formats i maquetacions digitals. Preparació i punts a tenir en compte.

 

Dia 4

Muntatge dels llibres finals, siguin en format físic o digital.

 

Dia 5

Presentació i posada en comú dels treballs finals.

 

 

PLACES

8

DATES

Del 19 d’octubre al 02 de novembre

Dimarts i dijous de 18h30 a 20h30

PREU

105€ (reducción de 10%, 94,5 por alumnos inscritos en un curso anual, antiguos alumnos y miembros de asociaciones fotográficas)

 

 

PROFESSORA

Helena Mayans

 

És una fotògrafa treballa en l'àmbit de la fotografia artística i experimental. És llicenciada en Belles Arts i Màster de formació al professorat en Arts per la Universitat de Barcelona. El seu treball explora el concepte de bellesa en la decadència, els espais propis femenins i la relació entre ruïnes, natura i humanitat. S'inspira en personatges femenins d'èpoques passades i les seves fotografies són una porta a altres realitats. Alguns moviments artístics i literaris del s.XIX i XX són també una gran font d'inspiració per desenvolupar el seu treball. La seva obra s'ha exposat i publicat en diversos mitjans nacionals i internacionals.

http://www.helenaaguilarmayans.com/

 

 

  Taller/Escuela de fotografía
   T 663 90 44 67 
   info@multifotos.org