Xerrada de la fotògrafa Helena Aguilar Mayans a l' Escola MultiFotos. Divendres 22 de setembre

Fotografia: Helena Aguilar Mayans
Fotografia: Helena Aguilar Mayans

Tenim el gran plaer de comptar amb la fotògrafa i companya Helena Aguilar Mayans per continuar amb el espai de trobada i conferències.

 

En aquesta xerrada, l'Helena ens mostrarà imatges dels seus últims treballs i ens explicarà tot el procés que hi ha darrere del seu univers artístic. Veurem com cada sessió és un petit treball de recerca o de aprofundiment en algun tema. Així parlarem del seu procés de treball, des de la conceptualització de l'idea i la búsqueda de referents, la cerca d'un lloc i la preparació de l'escena. A més de comentar el que implica treballar en processos analògics en l'era digital. Veurem la fotografia com un mitjà per explicar històries irreals i oníriques.  

 

Recordem que les xerrades organitzades per l’escola están obertes a tothom  que desitgi descobrir i compartir les seves inquietuds fotogràfiques.

XERRADA D’HELENA AGUILAR MAYANS

DIVENDRES 22 DE SETEMBRE 19:00H

ESCOLA MULTIFOTOS - GIRONA

ENTRADA LLIURE

 

 

Helena Aguilar Mayans és una fotògrafa que treballa en l'àmbit de la fotografia artística i experimental. És llicenciada en Belles Arts i Màster de formació al professorat per la Universitat de Barcelona. Compta també amb un MOOC de la Universitat d'Edimburg sobre fotografia victoriana i té diversos cursos sobre processos de fotografies antigues i fotografia d'autor. Forma part de l’equip docent de l’escola.

Treballa principalment amb processos analògics i experimentals. Sent la fotografia com una cosa màgica, alquímica, ... Li encanta perdre’s pels boscos i endinsar-se a llocs abandonats. Les seves fotografies són una porta a altres realitats. La seva obra ha estat exposada i publicada en diverses revistes nacionals i internacionals.

 

http://www.helenaaguilarmayans.com/

 

  Taller/Escuela de fotografía
  Sant Isidre 53 | 17003 Girona
  T 972 417 289
  info@multifotos.org