Reportaje fotográfico junto con la fundación Astres

 

 

Despues de un trimestre fotografiando y compartiando mommento de día día de los trabajadores de la fundación Astres, llego el momento de la entrega de los trabajos por oparte de los alumnos de Multi.

Gracias a todos los participantes, ha sido un proyecto fructífero y muy enriquecedor, tanto a nivel humano como fotográfico.

Os dejamos el articulo publicado en la pagina de la fundación Astres.El taller-escola Multifotos col·labora amb la Fundació Astres

 

col·laboració entre Multifotos i la Fundació Astres.


Multifotos és un taller-escola de fotografia a Girona que ha col·laborat desinteressadament amb la realització d’un reportatge fotogràfic al Centre Ocupacional de Girona  de la Fundació Astres i que anirà destinat a ampliar el banc d’imatges de l’entitat.


Aquest reportatge l’han realitzat els alumnes de nivell avançat que de forma voluntària i amb molta il·lusió han compartit el dia a dia amb les persones usuàries i professionals del centre ocupacional i el treball final n’és un bon reflex.


La responsabilitat social no és patrimoni només de les empreses o corporacions també pot ser patrimoni dels professionals, autònoms i emprenedors, com són en aquest cas els amics de Multifotos.


En l’acte de cloenda els alumnes i professionals de Multifotos van compartir un tastet del reportatge fotogràfic amb tots les persones usuàries, pares, famílies i professionals del Centre, unes 40 persones, i en acabat se’ls va fer entrega d’un quadre realitzat membres del taller i d’un petit detall a cada alumne en agraïment a la tasca feta i a la seva sensibilitat.

Escribir comentario

Comentarios: 0

  Taller/Escuela de fotografía
  Sant Isidre 53 | 17003 Girona
  T 972 417 289
  info@multifotos.org